Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language
Tillbaka

Business Sweden får din globala försäljning att öka

en bild
För att lyckas på nya marknader krävs rätt förutsättningar. Rätt affärsmodell, kapitalstruktur och organisation är viktiga komponenter för att möjliggöra internationell expansion. När det finns på plats hjälper vi dig med att effektivt nå fram till marknaden, hitta nya intäktsströmmar och all övrig exporthjälp och konsultation.

Genom vår globala närvaro, ett gediget lokalt nätverk och långa erfarenhet från uppdrag vi genomfört med såväl små som stora företag har vi en unik position att stödja våra kunder genom hela sin internationaliseringsresa.

Vi säkerställer att förutsättningarna för internationell försäljning finns på plats och erbjuder skräddarsydd rådgivning anpassade utifrån våra kunders specifika behov. Vi stöttar dig i allt från marknads- och försäljningsstrategier kring hur ditt företag kan växa sin försäljning på bästa sätt, såväl organiskt som strukturellt, till handfast stöd i form av kapacitet för att öka försäljningen på en marknad. Det kan också handla om att etablera och hantera effektiva distributörsnätverk och att snabbt bygga upp en säljorganisation. 

Vi hjälper dig att identifiera nya marknader, accelerera din utlandsetablering, driva din internationella försäljning samt ger övrig exporthjälp och rådgivning. Det är så vi stöttar våra kunder, att växa där marknaden växer, där våra kunders kunder och samarbetspartners finns och där ni får den bästa möjligheten att utvecklas.