Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du detta. Läs mer om cookies här

en bild
  • Registrering
  • Logga in
  • Language

SEMINARIUM – EKOLOGISK MAT I STORBRITANNIEN

03 okt 2019 13:00 - 15:30 Business Sweden HQ, Klarbergsviadukten 70, Stockholm

Öka din globala försäljning inom ekologiska livsmedel

Delta i Business Swedens seminarium som kommer utforska marknaden för ekologiska livsmedelsprodukter i Storbritannien. Hör om hur marknaden presterar, de senaste trenderna och de största aktörerna aktiva i den ekologiska sektorn, samt framtida aktiviteter planerade av Business Sweden.

Är du en svensk ekologisk leverantör och intresserad av att sälja dina produkter till kunder i Storbritannien? Vill du ha praktiska råd om hur du kan börja sälja dina produkter, samt en introduktion till den brittiska ekologiska marknaden och dess huvudaktörer? Ta då chansen att närvara på ett spännande seminarium den 2 oktober på Business Swedens huvudkontor i Stockholm. 

Med en dynamisk livsmedelsindustri som reagerar på konsumenttrender har den ekologiska marknaden haft en jämn tillväxt de senaste 8 åren. Konsumenters intresse för högkvalitativ mat och premiumprodukter, inklusive ekologiskt och specialitetsprodukter, har drivit tillväxten på en annars mogen brittisk livsmedelsmarknad. Dessutom har flera nischkategorier inom ekologiskt – där Sverige har ett särskilt intressant erbjudande – visat en imponerande tillväxt under de senaste fem åren.

Business Sweden arrangerar ett seminarium för att ytterligare informera svenska företag om den ekologiska marknaden och de spännande möjligheter som existerar. Deltagande företag kommer få:

• En översikt över Storbritanniens ekologiska marknad, inklusive tillväxtområden och trender
• Insikter från lokala aktörer och intressenter så som certifieringsorgan, distributörer och återförsäljare (kommer bekräftas)
• Nycklar till framgång, inklusive partnerskap med importörer och distributörer baserade i Storbritannien
• Information om Business Swedens planerade aktiviteter för svenska företag som är intresserade av Storbritannien som exportmarknad

Vem: Öppet för alla svenska leverantörer av hälsosamma och ekologiska produkter När: Torsdag den 3 oktober, kl. 13:00
Var: Business Sweden HQ, Klarabergsviadukten 70, Stockholm
Hur: Vänligen meddela intresse för att närvara till samiksha.jalan@business-sweden.se så snart som möjligt, senast den 12:e september. Platserna är begränsade. 

contact image

Samiksha Jalan

Consultant
+44 7789 900 676